Rólunk

Hogy hogyan is lesz egy családi vállalkozásnak indult kis tapétaboltból webáruház? A mi vállalkozásunk kiválóan szemlélteti ezt a folyamatot:

Legelőször 1983-ban, vagyis már majdnem három évtizede nyitottuk meg kapuinkat a vásárlók előtt Budapesten. Változatos tapétakínálatunknak, az általunk alapfeltételként előírt kiváló minőségnek és a mindig hozzáférhető áraknak köszönhetően elégedett vásárlóink egyre több ismerősüknek, jóbarátuknak ajánlották bizalommal a mi kis üzletünket. A kiszolgálók felkészültsége, segítőkészsége és a mindig szívélyes fogadtatás pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy régi vásárlóink ne maradozzanak el és ezen kívül mindig újabb és újabb arcok tűnjenek fel az üzlet ajtajában. Ennek megfelelően terméklistánkat fokozatosan bővítettük, mindig az akkori irányzatoknak és igényeknek megfelelően, ám mindig odafigyelve arra, hogy ne csak a modern, formabontó tapéták kedvelői, hanem a hagyományos, jól megszokott színek és formák elkötelezettjei is megtalálják kínálatunkban a kedvükre való tapétát.

Az első bemutatkozó weboldalunk elterjedése után még inkább törekedtünk arra, hogy továbbra is kielégítsük az egyre gyarapodó érdeklődők és vásárlók különleges és egyedi igényeit. Ezen a weboldalon már megtekinthetőek voltak termékeink, illetve vásárlóink akár segítséget is igényelhettek tőlünk, azt illetően, hogy hogyan találják meg a tökéletes tapétát, hogyan számítsák ki a szükséges méretet, illetve a felhelyezéssel kapcsolatosan is olvashattak hasznos útmutatókat. Ezek a tippek, tanácsok segítettek fenntartani a baráti hangvételű közvetlen kapcsolatot vásárlóinkkal – az indulásunkkor is fogadott elveinknek és céljainknak megfelelően.

Nagy örömünkre szolgál, hogy immár 2012-ben saját webáruházunk oldalán üdvözölhetjük Önt, amelynek apró részleteit ugyanolyan szeretettel és hozzáértéssel terveztük meg, mint induló kisboltunkat annak idején. A különlegesen szép tapéták iránti rajongásunk ma sem lankadt és reméljük, hogy mindenki számára elérető webáruházunk segítségével Önt is megfertőzhetjük a tapéta-lázzal!

 

Az elírás és a tévedés jogát fenntartjuk!