Üzletszabályzat

A tapetawebaruhaz.org oldalon történt regisztrációja után, megrendelésének leadásával Varga Magdolna egyéni vállalkozó vásárlója lesz.

Ez esetben a következő üzletszabályzat lép érvénybe:

Az eladó minden termék esetében Varga Magdolna egyéni vállalkozó (info@tapeta.org Székhely: 1039 Budapest Szentendrei út 317; közösségi adószám: HU 40554510; Egyéni vállalkozói szám: EV 553836; telefon/fax: 240-3243; Mobil: 20/4210810 )

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya Varga Magdolna egyéni vállalkozó internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos tapétáknál lehetősége van belepillantani a kiválasztott tapéta műbizonylatába is. Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
Ha olyan terméket vásárolna ami az adott pillanatban nincs a raktárainkban és az egy későbbi gyártási idő miatt nem beszerezhető az adott pillanatban, igényéről rendelést ad le, amint lehetőségünk nyílik rá, felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott telefonszámon vagy e-mailen és tájékoztatjuk Önt a gyártás időpontjáról. Ön a tájékoztatás után eldöntheti, hogy megvárja a gyártási idő utáni szállítást vagy vissza kéri a vásárlási összeget, melyet 3 munkanapon belül visszautalunk Önnek.

  A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
 • Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
 • Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, személyes átvétel 1039. Budapest. Szentendrei út 317. sz alatti üzletünkben,
 • Külföldre történő szállítás esetén bankkártyával, futárszolgálattal

Szállítási feltételek, határidők:

Varga Magdolna egyéni vállalkozó az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10-20 A "készlet erejéig" megjelöléssel ellátott árucikkekre 4-6 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen árucikkek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk minden esetben teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.

Áruátvétel

Az árut az Ön által választott címen veheti át munkanapokon a szállító cégtől, vagy munkaidőben bemutatóüzletünkben: Budapesten Szentendrei út 317 alatt.

Garanciális feltételek:

A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: A Varga Magdolna egyéni vállalkozó címére (1039 Budapest Szentendrei út 317) vagy emailben: info@tapeta.org

  A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
 • a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /,
 • az eladás időpontját és helyét,
 • reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.

A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát az eladó fenntartja magának. A jogos reklamációnak elismert tapétát az eladó a vevő kérésére téríti, illetve új termékre cseréli.

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Varga Magdolna egyéni vállalkozó díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a tapéta felrakását a hiba észlelése utáni 3 tekercsnél abbahagyták, a hibás tapétán kívüli tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. Ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a tapéta vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben a hibát a gyártó elismerte, illetve a sérülést a tapéta a szállítás során szenvedte el. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt tapéták és bordűrök esetében a kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben Varga Magdolna egyéni vállalkozó a tapétáért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a tapéta visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a tapéta visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie.
Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.

Felelősség korlátozása:

  Varga Magdolna egyéni vállalkozó nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
 • Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a tapéta webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
 • Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
 • Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok, kémprogramok és úgynevezett férgek ellen.